Bengtsforsingens motorsportsblogg

Bengtsforsingens motorsportsblogg – Allt om motorsport på två hjul

Varmt välkomna önskar jag er alla till min blogg om motorsport. Här kommer jag skriva om mitt stora intresse och min passion här i livet, nämligen just motorsport. Jag är främst intresserad av tvåhjuliga motorfordon, men även snöskotrar. Här kommer mina texter alltså att handla om allt som har med just detta att göra, och lite till. Jag hoppas att ni ska kunna ha nytta av mina texter och att ni kommer tycka de är intressanta!

Bengtsforsingens motorsportsblogg

Om mig

Vem är då jag? Jag är en motorsportsintresserad dalslänning från Bengtsfors. Just motorsport är alltså det jag brinner för här i livet, och då framförallt sådan på tvåhjuliga fordon som motocross och speedway. Jag gillar både att titta på tävlingar på tv eller nätet, och att själv ägna mig åt motorsporter. Även att mecka och jobba med motorer ingår i mina intressen. Jag är helt enkelt en riktig motorfantast, och i denna blogg hoppas jag kunna dela med mig av min kunskap inom detta område och förhoppningsvis bidra till att intresset för motorsport sprids vidare.

Mina artiklar

Vad är det då för typ av artiklar man kommer finna på min blogg? Jag har alltså tänkt fokusera på motorsport, och då framför allt sådan på tvåhjuliga fordon. Dessa artiklar kommer därför att handla om en mängd olika saker som har med detta att göra. Dels kommer det att handla om introduktioner till olika typer av motorsporter som enduro, motocross, skotercross och roadracing. Det kommer även att handla om olika turneringar inom olika motorsporter, samt diverse platser runt om i världen som man bör besöka åtminstone en gång om man har ett intresse av motorsport. Ett exempel på en sådan plats är Monaco.

Kort och gott kommer man på min blogg alltså att finna information om i stort sett allt som har med motorsport att göra, och då främst motorsport med tvåhjuliga fordon. Mitt mål är att kunna förse de som är intresserade av att börja med motorsport om allt de behöver veta om detta, samt att bjuda de som redan är frälsta av motorsport på intressant läsning.